KΑΛΟΣΩΡΙΣΑΤΕ

KΑΛΟΣΩΡΙΣΑΤΕ
ΤΟ e mail μας : billdedidis@gmail.com ΤO blog μας EΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ BLOGGER- WHO IS WHO

Η φωτογραφία μου
Τhessaloniki, Thessaloniki, Greece
Τίποτα στη ζωή , δεν σου χαρίζεται. Το κάθε τι , κατακτιέται με πολύ κόπο και αγώνα .
ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ 2121/1993
To ιστολόγιο ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ αναδημοσιεύει τακτικά, στα πλαίσια της συνεργασίας του με άλλα ιστολόγια, αλλά και στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ανάδειξη του νέου μέσου, που ονομάζεται "κυβερνοχώρος" άρθρα και απόψεις άλλων bloggers. Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς, το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, δηλώνουμε ότι ούτε από πρόθεση, ούτε από δόλο μπορούν να συμβούν τα ανωτέρω και παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο, να επικοινωνεί μαζί μας στο e-mail :billdedidis@gmail.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ--
 • ΑΡΘΡΑ--
 • ΕΛΛΑΔΑ--
 • ΥΦΗΛΙΟΣ--
 • ΚΟΙΝΩΝΙΑ--
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ--
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ--
 • ΑΠΟΨΕΙΣ--
 • ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ--
 • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ--
 • ΠΑΙΔΕΙΑ--
 • ΙΣΤΟΡΙΑ--
 • ΜΟΥΣΙΚΗ--
 • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ--
 • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ--
 • ΘΡΗΣΚΕΙΑ--
 • Μ.Μ.Ε--
 • ΑΝΕΚΔΟΤΑ--
 • ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ--
 • BLOGS--
 • ΔΙΑΦΟΡΑ--
 • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ--
 • ΥΓΕΙΑ

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012


ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ. ΣΕ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.


Η οικονομία κάποτε θα φτιάξει, ποιος όμως θα μας δώσει πίσω την γη και θα στείλει πίσω στη Πατρίδα τους Λάθρο. Ποίος ο λόγος που οι Βουλευτές μας το ανέχονται.  Πιστεύετε ότι ο Καλλικράτης έγινε τυχαία . Όσοι τους δικαιολογούν ή δεν το πολεμάνε είναι συνοδοιπόροι τους.
Στέργιος Σμυρλής
=========================================================================================
ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»!
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΟΖ ! 
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr 
Το σχέδιο «Ξένιος Ζευς» που μόλις πρόσφατα επινόησε η κυβέρνηση Σαμαρά για να αντιμετωπίσει -δήθεν- το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου που αποσκοπεί όχι μόνο στην παραμονή αλλά στην νομιμοποίηση και τη χρησιμοποίησή τους ως φθηνό εργατικό προσωπικό από τους ξένους επενδυτές.
Οι λαθρομετανάστες που μαντρώνονται σε στρατόπεδα, θα χρησιμεύσουν σύντομα ως εργατικά χέρια στις λεγόμενες ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες).  Η κυβέρνηση Σαμαρά που κόπτεται να υλοποιήσει μια ακόμη ντιρεκτίβα της Μέρκελ, τη δημιουργία των ΕΟΖ, προβλέπεται να πετσοκόψει την χώρα σε κομμάτια, να την χαρίσει σε ξένους ιδιώτες και να εγκαταστήσει σε αυτές εκατομμύρια λαθρομετανάστες.
Όπως αποκάλυψε ο Δ. Καζάκης στην εφημερίδα "Το Χωνί", «οι ΕΟΖ είναι χώροι όπου εκχωρείται η εθνική κυριαρχία ενός λαού υπέρ των ιδιωτών επενδυτών.  Είναι χώροι όπου κυριαρχεί η ανομία, το έγκλημα και η άγρια εκμετάλλευση της εργασίας, κυρίως των μεταναστών.  Πουθενά σε καμιά χώρα όπου επιβλήθηκαν δεν βοήθησαν στην ανάπτυξη, ή την επιβίωση του πληθυσμού.  Το αντίθετο.  Οι ΕΟΖ είναι οι "μαύρες τρύπες" της παγκόσμιας οικονομίας, όπου με όρους πλήρους αδιαφάνειας και σε συνθήκες ανομίας κινούνται μαύρες επενδύσεις, μαύρα κεφάλαια, εμπορεύματα και εργασία, που καμιά πολιτισμένη κοινωνία δεν θα αποδεχόταν.  Τέτοια χώρα θέλουμε να καταντήσουμε;», αναρωτιέται ο κ. Καζάκης και η απάντηση είναι, NAI.  Τέτοια, κινεζοποιημένη Ελλάδα οραματίζεται ο Α. Σαμαράς και ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης.
Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά προσφέρεται ως πειραματόζωο στην Ευρώπη. Θα καταστεί η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα, τεμαχισμένη σε ειδικές οικονομικές ζώνες, όπου θα εργάζονται λαθρομετανάστες με εξευτελιστικές αμοιβές. Οι αλλοδαποί που στοιβάζονται στα στρατόπεδα, δήθεν για να ελεγχθεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και να απελαθούν -κάποια στιγμή- στις πατρίδες τους, αποτελούν μία ακόμη μπλόφα.  Η παρουσία τους γίνεται με σκοπό να χρησιμοποιηθούν ως εργάτες, διότι οι ΕΟΖ δουλεύουν με μετανάστες, είτε από την ενδοχώρα, είτε από το εξωτερικό.
Οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτει ο Δ. Καζάκης προκαλούν ανατριχίλα: «Στις ΕΟΖ απασχολούνται μόνο μετανάστες γιατί ο μέσος όρος απασχόλησης στην ΕΟΖ δεν υπερβαίνει τον ένα χρόνο.  Το προσωπικό προσλαμβάνεται από ειδικά γραφεία ευρέσεως εργασίας με ατομικές συμβάσεις προσωρινής απασχόλησης.  Η επιχείρηση πληρώνει τα ειδικά γραφεία και αυτά τους εργαζόμενους.  Στον Αραβικό κόσμο οι ατζέντηδες των μεταναστών παρακρατούν το 50% του μεροκάματου.
Με τον τρόπο αυτό οι επιχειρήσεις ανά πάσα στιγμή μπορούν να απολύσουν χωρίς κανένα κάλυμμα ή αποζημιώσεις.  Κι επειδή η κυβέρνηση των δοσίλογων είναι αρκετά ανάλγητη ώστε να θεσμοθετήσει ότι αν προσληφθεί έλληνας εργαζόμενος θα πρέπει να τηρηθεί η εθνική εργατική νομοθεσία, έχει ξαμολήσει παράλληλα την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» προκειμένου να μαντρώσει τους μετανάστες που θα χρειαστούν αύριο οι επενδυτές των ΕΟΖ.
Το προβλέπει ήδη ο νόμος.  Ο νόμος 3907 του 2011 στο άρθρο 37 παρ. 5 αναφέρεται:"Σε περίπτωση αδυναμίας των αρμόδιων κατά περίπτωση αρχών να διασφαλίσουν με ίδιους πόρους ή μέσα ότι οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί, απολαμβάνουν κατά το χρονικό διάστημα της αναβολής, στοιχειώδεις όρους αξιοπρεπούς προσωρινής στέγασης σε εγκαταστάσεις δημόσιου ή κοινωφελούς χαρακτήρα και γενικότερα ότι καλύπτουν τις άμεσες βιοτικές τους ανάγκες, μπορεί να επιτραπεί, μετά από σχετική άδεια, να απασχολούνται ως μισθωτοί σε τομείς απασχόλησης σε συγκεκριμένες περιοχές της Χώρας.  Με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται μετά από πρόταση των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Προστασίας του Πολίτη, καθορίζονται οι τομείς απασχόλησης και οι περιοχές της Χώρας όπου μπορούν να ασχολούνται ως μισθωτοί οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων έχει αναβληθεί η απομάκρυνση, το καθεστώς της ασφαλιστικής τους κάλυψης, οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι διαδικασίες και τα αρμόδια για τη χορήγηση της άδειας εργασίας όργανα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα."
Καταλαβαίνουμε τι έχουν νομοθετήσει;  Ότι όποιον παράνομο μετανάστη έχουν συλλάβει και έχουν κλείσει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, αλλά έχουν αναβάλει - για οποιονδήποτε λόγο - την απέλασή του, μπορεί η κυβέρνηση να τον στείλει να δουλέψει ως μισθωτό οπουδήποτε στην χώρα».
Αυτή είναι η αλήθεια.  Και κάτι ακόμη: στην πραγματικότητα δεν έχουν μαντρώσει τους λαθρομετανάστες στα στρατόπεδα.  Οι κερδοσκόποι και οι δοσίλογοι έχουν βάλει στη φάκα ένα ολόκληρο έθνος διαμελίζοντας τη χώρα του!  Μπορεί πλέον ο κόσμος να αντισταθεί και να αλλάξει την μοίρα που άλλοι του έχουν καθορίσει;
===================================================================================
Είναι απλή αριθμητική όπως ένα και ένα κάνουν δύο.
1.   Σύμφωνα με αναλύσεις του ΟΗΕ το 2015 οι μετανάστες (λαθραίοι και μη θα είναι περίπου 4.200.000 εφημερίδα ΠΑΡΟΝ, www.paron.gr Κυριακή, 22/3/2009).
2.   Το 2017 (σε πέντε χρόνια) θα είναι περίπου 5.000.000
3.   Συμπεραίνεται με τον ρυθμό που έκανε τις προβλέψεις του ο ΟΗΕ ότι σήμερα έχουμε 3.200.000 μετανάστες νόμιμους και λαθραίους.
4.   Οι νόμιμοι είναι 1.200.000, άρα οι σήμερα λαθραίοι είναι 2.000.000.
5.   Ο κ. Δένδιας, κατά το σοβαρό δημοσιογράφο της Καθημερινής κ. Κώστα Ιορδανίδη δημιούργησε τον Ξένιο Δία (μετά από εντολές του κ. Σαμαρά ως έλεγε) και για να «κτυπήσει» την Χρυσή Αυγή.
6.   Ο κ. Δένδιας υπερηφάνως αναγγέλλει ότι απελαύνει 20 περίπου το μήνα.
7.  Για να απελαθούν με τον μηνιαίο αυτόν ρυθμό τα 2.000.000 λαθραίοι μετανάστες απαιτούντα 2.000.000 : 20 100.000 μήνες
8.  Ή 100.000 μήνες : 12 = 8.333 χρόνια
Η διαφαινόμενη πραγματικότητα είναι, ότι τους ξαπλώνει σε όλην την Ελλάδα.
Πέντε εκατομμύρια μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που θα αποτελούν τον μισό περίπου πληθυσμό της Ελλάδας μόνον ένα ηλίθιος δεν αντιλαμβάνεται ότι λόγω του πλήθους τους  (αναλογικά με τους Έλληνες) και του θρησκεύματος τους, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να απορροφηθούν από την Ελληνική κοινωνία.
Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση του τι σημαίνει αυτό.
Ευριπίδης Μπίλλης
-------------------------------------------------------------------
- Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται λόγω της ασκούμενης εναντίον του Ελληνισμού γενοκτονικής και εν γένει πολιτικής ως το λαθρομεταναστευτικό που υπενθυμίζω ότι σε πέντε χρόνια η Ελλάδα θα αποτελείται από δύο κράτη.  Ένα μουσουλμανικό 5.000.000 και ένα φθίνον Ελληνικό.  Μόνον μειωμένης αντίληψης δεν αντιλαμβάνονται ότι και λόγω του πλήθους τους και του θρησκεύματος τους ποτέ δεν ενταχθούν στον κοινωνικό ιστό οι μουσουλμάνοι λαθρο ή σκέτο μετανάστες.
 Στην πολιτική αυτή συμμετέχουν η νέα ΝΔ του κ. Σαμαρά, το "σοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ, η Αννανιακή Ανανεωτική "αριστερά", από το παρασκήνιο οι "οικολόγοι", ο λαθρομεταναστευτικός ΣΥΡΙΖΑ κατα τη γνώμην μου ως η διάδοχος κατάσταση κτλ.

- Μόνον μία πραγματικά εθνική κυβέρνηση θα αποτελούσε ομαλή διέξοδο από την κρίση.
Διαφορετικά η Χρυσή Αυγή θα γιγαντώνεται όσον και αν όλα τα κατευθυνόμενα "δημοκρατικά" της υπό κατοχήν Ελλάδας μας ΜΜΕ νομίζουν ότι την κτυπούν συνεχώς.  Ουσιαστικά τη γιγαντώνουν.

- Επίσης μόνον μία πραγματική δημοκρατία θα αποτελέσει ανάχωμα για τη Χρυσή Αυγή που σε μία χώρα προτεκτοράτο θα γιγαντωθεί από τον κόσμο που θα την θεωρεί διέξοδο.
Σχολίασε ο Ευριπίδης Μπίλλης | Σεπτέμβριος 11th, 2012
----------------------------------------------------------------------------------------
- H ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ.  
- ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΔΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΙΟΙ (ΧΡΥΣΟΛΩΡΑΣ ΚΛΠΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ.  
- ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟ 1452 ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΦΥΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ
ΟΛΟΙ ΝΕΟΙ ΝΟΤΑΡΑΔΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: