Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρεμβαίνει, μετά από πολύ καιρό, προσφέροντας απόλυτη στήριξη στον υπουργό Οικονομικών, σε σημείο που αναρωτιέται κανείς τι ακριβώς πιστεύει για τον πρωθυπουργό.
Όταν λέει «χωρίς τον Στουρνάρα δεν υπάρχει κυβέρνηση. Δυστυχώς χρειαζόμαστε δέκα σαν αυτόν, αλλά έχουμε μόνο έναν», δεν υπονοεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα κατάφερνε τίποτα χωρίς τον Γιάννη Στουρνάρα;

Η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού έρχεται σε μια στιγμή που οι καραμανλικοί της ΝΔ είναι «στα κεραμίδια» με τον Στουρνάρα, επειδή είπε ότι ήταν καταστροφική για την οικονομία η διετία 2007 -2009.
Ο Σωτήρης Ξενάκης, που εξασφάλισε την αποκλειστική δήλωση για τα «Παραπολιτικά», επισημαίνει τη στενή φιλική σχέση Μητσοτάκη -Στουρνάρα και τις συχνές συναντήσεις τους, για να υπογραμμίσει την κοινότητα των αντιλήψεών τους για την πορεία της χώρας.
«Αλλά και με τον Στουρνάρα δεν έχουμε ξεκάθαρη και αποτελεσματική πολιτική στη φορολογία», λέει ο Μητσοτάκης. Χρειαζόμαστε χωριστό υπουργό για τα έσοδα, διότι αν δεν χτυπήσουμε τη φοροδιαφυγή δεν θα σωθούμε».
Άδικο έχει σ’ αυτό το τελευταίο;