KΑΛΟΣΩΡΙΣΑΤΕ

KΑΛΟΣΩΡΙΣΑΤΕ
ΤΟ e mail μας : billdedidis@gmail.com ΤO blog μας EΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ BLOGGER- WHO IS WHO

Η φωτογραφία μου
Τhessaloniki, Thessaloniki, Greece
Τίποτα στη ζωή , δεν σου χαρίζεται. Το κάθε τι , κατακτιέται με πολύ κόπο και αγώνα .
ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ 2121/1993
To ιστολόγιο ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ αναδημοσιεύει τακτικά, στα πλαίσια της συνεργασίας του με άλλα ιστολόγια, αλλά και στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ανάδειξη του νέου μέσου, που ονομάζεται "κυβερνοχώρος" άρθρα και απόψεις άλλων bloggers. Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς, το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, δηλώνουμε ότι ούτε από πρόθεση, ούτε από δόλο μπορούν να συμβούν τα ανωτέρω και παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο, να επικοινωνεί μαζί μας στο e-mail :billdedidis@gmail.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ--
  • ΑΡΘΡΑ--
  • ΕΛΛΑΔΑ--
  • ΥΦΗΛΙΟΣ--
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ--
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ--
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ--
  • ΑΠΟΨΕΙΣ--
  • ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ--
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ--
  • ΠΑΙΔΕΙΑ--
  • ΙΣΤΟΡΙΑ--
  • ΜΟΥΣΙΚΗ--
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ--
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ--
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ--
  • Μ.Μ.Ε--
  • ΑΝΕΚΔΟΤΑ--
  • ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ--
  • BLOGS--
  • ΔΙΑΦΟΡΑ--
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ--
  • ΥΓΕΙΑ

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013


 Αίτημα προς απάντηση

Kύριε Α. Γεωργιάδη, κύριε Α. Ντινόπουλε, καλημέρα σας.
 
Σας παρακολουθώ, όσο μπορώ να παρακολουθώ αυτό το άθλιο μέσο της δήθεν πληροφόρησης, την τηλεόραση, να κάνετε έναν αγώνα για να πείσετε τους τηλεθεατές για τις ιδέες και τις θέσεις σας.
Όσο περισσότερο σας παρακολουθώ, τόσο πιο πολύ στεναχωριέμαι.
Στεναχωριέμαι διότι ως εκπρόσωποι κάποιων χιλιάδων ψηφοφόρων σας, άλλα λέγατε και άλλα λέτε.
Πως μπορείτε να πείσετε όλους αυτούς τους ανθρώπους που η πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων τους έχουν φέρει εδώ που βρίσκονται [μέσα σε αυτούς, βεβαίως είναι και ο γράφων]
Έχουν καταγραφεί χιλιάδες αυτοκτονίες [οι δημοσιογράφοι τα λένε και δεν έχουν διαψευθεί]. Έχουν κλείσει χιλιάδες καταστήματα και επιχειρήσεις και η ανεργία έχι φθάσει σε ποσοστά που ξεπερνούν όλες τις χώρες της Ε.Ε.
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν τα σκουπίδια να βρουν κάτι, ακόμη και φαγητό.
Μελετάται η καθιέρωση συσσιτίου στα σχολεία, κάτι που βιώσαμε την δεκαετία του 1950.
Η εγκληματικότητα αυξάνεται συνεχώς και δεν υπάρχει περίπτωση μείωσης της.
Έργα δεν γίνονται. Σχολεία και Σχολές κλείνουν ή συγχωνεύονται. Το ίδιο και διάφοροι Οργανισμοί και Δημόσιες Υπηρεσίες. Νοσοκομεία που υπολειτουργούν και άλλα ή καταργούνται ή συγχωνεύονται αλλά και αυτά που δεν έχουν υποστεί κάποιες αλλαγές είναι απλησίαστα για τον Λαό μας. Ειδικά, πάντα σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, τα φακελάκια οργιάζουν [αυτό είναι και διαπίστωση των ασθενών πολιτών]
Οι φόροι πολλαπλασιάζονται και οι μισθοί και οι συντάξεις συρρικνώνονται συνεχώς.
Κάθε μέρα οι κυβερνώντες ψάχνουν τρόπους για να επινοηθούν νέοι φόροι.
Και όμως, εσείς οι δύο, κυρίως εσείς οι δύο, φυσικά και άλλοι, από τα τρία κόμματα που συγκροτούν την κυβέρνηση, προσπαθείτε να μας πείσετε ότι όλα όσα γίνονται, γίνονται για την σωτηρία της Ελληνικής Οικονομίας και της Ελλάδας μας.
Όμως, αξιότιμοι κύριοι, εσείς και όλοι όσοι στηρίζετε αυτή την κυβέρνηση δεν έχετε κάνει ένα βήμα προς την τιμωρία όλων αυτών, που με διάφορα σκάνδαλα, έφεραν την πατρίδα μας και την οικονομία της σε αυτήν την άθλια κατάσταση.
Αντί για την τιμωρία τους, κάνετε προσπάθειες να μην αποκαλυφθούν, όλα όσα οι δημοσιογράφοι, οι ελάχιστοι δημοσιογράφοι , έχουν φέρει κατά καιρούς στην δημοσιότητα.
Και εσείς οι δύο, όταν εμφανίζεστε στις τηλεοράσεις, κραυγάζετε και προσπαθείτε να μας πείσετε ότι κάνετε έργο προς την σωτηρία των Ελλήνων Πολιτών.
Μας πως θα γίνει η σωτηρία μας όταν μας έχουν αφαιρεθεί τόσα και τόσα.
Και για πιο λόγο κραυγάζετε όταν ο λαός από την μία στενάζει αλλά και εσείς καλύπτετε τους ιδεολογικούς σας αντιπάλους από τα ενδεχόμενα να έχουν κάνει οικονομικά εγκλήματα. Και, αλήθεια, όταν θα προκηρυχθούν οι επόμενες εκλογές τι θα έχετε να λέτε στα αντίπαλα κόμματα με τα οποία τώρα συμπλέετε;
Δεν ξέρω αν θα είμαι εν ζωή για τις εκλογές, είμαι και μεγάλος και ασθενής, αλλά αν θα είμαι εν ζωή θα γελάω με όλους τους υποψήφιους, ανάμεσα τους και για εσάς, να σας ακούω να επιχειρηματολογείτε με λόγια αντίθετα αυτών που τώρα χρησιμοποιείτε.
Μπορεί να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας που όλοι οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί. άμεσα ή έμμεσα σας στηρίζουν, μαζί τους και οι εφημερίδες, όμως σας καλώ να κάνετε τον κόπο, αν σας απομένει χρόνος ελεύθερος από τις περιηγήσεις σας στα διάφορα μέσα ενημέρωσης και να παρακολουθήσετε στο τηλεοπτικό στθαμό Blue Sky, τον δημοσιογράφο, κύριο Γεώργιο Ζερβό, αυτήν την ¨ΟΑΣΗ στην μεγάλη ΕΡΗΜΟ των μέσων ενημέρωσης {?}, ο οποίος είναι γνωστός για τις ιδεολογικές του απόψεις, αλλά, παράλληλα, για την άψογη παρουσίαση  των τεκτενομένων στην χώρα μας.
Τελειώνοντας αξιότιμοι κύριοι, σας καλώ να δείτε την όλη κατάσταση όχι από τα παχυλά σας εισοδήματα αλλά από το μισθό ή την σύνταξη ενός Έλληνα πολίτη.
Εσείς και μεγάλους μισθούς και άλλα εισοδήματα έχετε και ανέσεις για τις οικογένειες σας. Όμως η κατάσταση δεν μετριέται με τα δικά σας εισοδήματα. Με άλλα κριτήρια μετριέται.
Έτσι λοιπόν, όταν παρουσιάζεστε στους σταθμούς που σας καλούν, σας παρακαλώ, να πάψετε να κραυγάζετε. Η σιωπή είναι προτιμότερη της κραυγής.
Στο κάτω, κάτω καθίστε και κάνετε έργο, καλό έργο, το έργο για το οποίο σας επέλεξε ο λαός.
Μην περιφέρεστε στους σταθμούς αλλά καθίστε στην Βουλή. Εκεί είναι η εργασία σας και εμείς οι εργοδότες σας.
Και οι σταθμοί που σας καλούν να πάψουν να σας χαιδεύουν, τελικά.
Κύριε Γεωργιάδη, εσείς που πέρα από τον μισθό σας ως Βουλευτή έχετε και την δική σας επιχείρηση, μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για τον γιο μου, ο οποίος παρότι είναι πτυχιούχος Α.Ε.Ι. και 45 ετών, άνεργος, ώστε να τον τρέφω, να του παρέχω όλα όσα χρειάζεται ένας νέος και γενικά για κάτι που θα του κάνει την ζωή αξιοπρεπή όταν θα αποδημήσω εις Κύριον;
Το ίδιο ερώτημα μπαίνει για όλους τους συναδέλφους σας, ακόμη και του Περιφερειάρχες, Δημάρχους, Γενικούς Γραμματείς Υπουργείο, Διοικητές Οργανισμών, Υπουργούς και Υφυπουργούς και γιατί  όχι και για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
 
Δεν έχω απαίτηση να μου απαντηθεί η επιστολή αλλά δώσετε πειστικές απαντήσεις σε αυτούς που σας ρωτούν στα πολλά μέσα που σας παρουσιάζουν, σχεδόν καθημερινά.
 
Νίκος Παπαχριστοδούλου
15-2-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: