KΑΛΟΣΩΡΙΣΑΤΕ

KΑΛΟΣΩΡΙΣΑΤΕ
ΤΟ e mail μας : billdedidis@gmail.com ΤO blog μας EΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ BLOGGER- WHO IS WHO

Η φωτογραφία μου
Τhessaloniki, Thessaloniki, Greece
Τίποτα στη ζωή , δεν σου χαρίζεται. Το κάθε τι , κατακτιέται με πολύ κόπο και αγώνα .
ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ 2121/1993
To ιστολόγιο ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ αναδημοσιεύει τακτικά, στα πλαίσια της συνεργασίας του με άλλα ιστολόγια, αλλά και στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ανάδειξη του νέου μέσου, που ονομάζεται "κυβερνοχώρος" άρθρα και απόψεις άλλων bloggers. Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς, το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, δηλώνουμε ότι ούτε από πρόθεση, ούτε από δόλο μπορούν να συμβούν τα ανωτέρω και παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο, να επικοινωνεί μαζί μας στο e-mail :billdedidis@gmail.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ--
  • ΑΡΘΡΑ--
  • ΕΛΛΑΔΑ--
  • ΥΦΗΛΙΟΣ--
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ--
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ--
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ--
  • ΑΠΟΨΕΙΣ--
  • ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ--
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ--
  • ΠΑΙΔΕΙΑ--
  • ΙΣΤΟΡΙΑ--
  • ΜΟΥΣΙΚΗ--
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ--
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ--
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ--
  • Μ.Μ.Ε--
  • ΑΝΕΚΔΟΤΑ--
  • ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ--
  • BLOGS--
  • ΔΙΑΦΟΡΑ--
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ--
  • ΥΓΕΙΑ

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΜΑΡΧΟΣ[ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ] , ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ[ΜΠΙΚΟΣ], ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΧΗ

Το γεγονός της αποπομπής του Αντιδημάρχου Γ.Μπίκου απο την θέση του Αντιδημάρχου στον Δήμο Χαλκηδόνας, σίγουρα δεν αφορά όλο τον Ελληνισμό, αφορά όμως τους κατοίκους του προαναφερθέντος Δήμου. 
Και επειδή , λίγο-πολύ , η μεταξύ τους διαμάχη , ξεκίνησε ύστερα από ένα μεγάλο ειδύλλιο πολιτικό,  ο μετέπειτα μεταξύ τους καυγάς, ήταν κάτι ανεξήγητο για την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του εν λόγω Δήμου, με αποτέλεσμα τον διχασμό τους και την  δυσπραγία σε ότι αφορά την λειτουργία του Δήμου.
Η απόφαση του περιφερειάρχη, δικαίωσε τον Αντιδήμαρχο Γ.Μπίκο, αλλά το πράγμα θα τραβήξει για πολύ, γιατί ο Δήμαρχος που τον απέπεμψε, δεν θα αφήσει να αλλοιωθεί τόσο πολύ το προφίλ του, ακριβώς γιατί η απόφαση της αποπομπής του, ξεκίνησε από  τον ίδιο. Καλά θα μου πείτε , εδώ ο Ελληνισμός χάνεται με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει,  η διαμάχη δύο ατόμων του Δήμου Χαλκηδόνας, θα μας νοιάζει;
Απλώς είναι ένα ακόμη δείγμα αυταρχισμού, απέναντι στην εξουσία, γιατί το κυριότερο σε ένα πολιτικό πρόσωπο, είναι να μάθει πρωτίστως να εξουσιάζει τον εαυτό του, προτού  πράγματι αποφασίσει , για να εξουσιάσει τους  άλλους που στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι οι συμπατριώτες του.


Η απόφαση του διορισμένου από την Κυβέρνηση Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης Θύμιου Σώκου, που  δικαίωνε τον Γιάννη Μπίκο ήταν  γνωστή τόσο στον Δήμαρχο Παναγιώτη Δαϊκούδη όσο και στον Γιάννη Μπίκο  πριν από τις 27-12-2011 και ήξεραν και οι δύο το σκεπτικό της απόφασης πριν γίνει αυτό γνωστό δημόσια, μιας και η εισήγηση ήταν υπέρ του Γιάννη Μπίκου και κατά της απόφασης του Δημάρχου Παναγιώτη Δαϊκούδη για την αποπομπή του Αντιδημάρχου.
Γι’ αυτό μέχρι να δημοσιοποιηθεί η απόφαση προσπάθησαν ο καθένας από την δική του πλευρά, ο μεν Δήμαρχος να αλλάξει και να βγει υπέρ του, ο δε ο Γιάννης Μπίκος  να μην αλλάξει η εισήγηση μιας και τον δικαίωνε και οι λόγοι που επικαλούνταν ο Δήμαρχος ήταν επιεικώς απαράδεκτοι.
Μετά την ανάρτηση της απόφασης στις 12-01-2012 στην Διαύγεια ο Γιάννης Μπίκος την επόμενη μέρα παρουσιάστηκε στην έδρα του και στο γραφείο του  στο πρώην Δημαρχείο στον Άγιο Αθανάσιο, εμφανώς ικανοποιημένος  για το αποτέλεσμα που είχε  στον αγώνα που ξεκίνησε με τον Δήμαρχο αφού ήταν αυτός που  τελικά δικαιώθηκε από την απόφαση.
Η αλήθεια είναι ότι στους 2 τελευταίους μήνες ο Γιάννης Μπίκος μέτρησε φίλους και εχθρούς μιας και είτε από δικές του λάθος επιλογές κάποιοι που ήταν μαζί του στην αρχή απομακρύνθηκαν από κοντά του και κάποιοι άλλοι την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια για άλλους λόγους, πάντως το σίγουρο είναι ότι  δεν έχει πλέον την ομάδα που είχε όταν ξεκίνησε η κόντρα του με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Δαϊκουδη.
Ζητούμενο είναι και η συνεργασία του Γιάννη Μπίκου με τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας  Αγίου Αθανασίου Μιχάλη Δελλή μιας και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας ήταν ένας από αυτούς που συμφώνησαν με την απόφαση του Δημάρχου να απομακρύνει τον Γιάννη Μπίκο από Αντιδήμαρχο και είναι γνωστό ότι κάποιοι από τους λόγους που επικαλέσθηκε ο Δήμαρχος κατά του Αντιδημάρχου ήταν πράγματα που του είχε μεταφέρει ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Αθανασίου.
Άλλωστε είναι σε όλους γνωστά τα πολλά φραστικώς έντονα επεισόδια μεταξύ του  Αντιδημάρχου Γιάννη Μπίκου και του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Μιχάλη Δελλή.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος εξετάζει ; ( εδώ οι πληροφορίες που έχουμε είναι διιστάμενες καθώς  άλλοι λένε πως θα προσφύγει κατά τις απόφασης του Γ.Γ. μιας και ο νόμος  δίνει το δικαίωμα να προσφύγει είτε ο Δήμαρχος είτε όποιος έχει έννομο συμφέρον στην ειδική επιτροπή του άρθρου 152  του κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006 ΦΕΚ 114/Α΄/08-06-2006),και κάποιοι ότι θα αντιδράσει διαφορετικά και πολύ σύντομα μάλιστα.
 Φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και ότι είμαστε στην αρχή ακόμα μιας διαμάχης μεταξύ του Δημάρχου και του Γιάννη Μπίκου που το τελικό θύμα αυτής της διαμάχης θα είναι ο Δήμος και οι Δημότες.
Παραμένει πάντως ζητούμενο ποιος θα ασχοληθεί με τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει μέσα από τις επιστολές που αντάλλαξαν δημόσια, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Δαϊκούδης με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μπίκο.
Εδώ είμαστε να δούμε τι θα συμβεί στην συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: