KΑΛΟΣΩΡΙΣΑΤΕ

KΑΛΟΣΩΡΙΣΑΤΕ
ΤΟ e mail μας : billdedidis@gmail.com ΤO blog μας EΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ BLOGGER- WHO IS WHO

Η φωτογραφία μου
Τhessaloniki, Thessaloniki, Greece
Τίποτα στη ζωή , δεν σου χαρίζεται. Το κάθε τι , κατακτιέται με πολύ κόπο και αγώνα .
ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ 2121/1993
To ιστολόγιο ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ αναδημοσιεύει τακτικά, στα πλαίσια της συνεργασίας του με άλλα ιστολόγια, αλλά και στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ανάδειξη του νέου μέσου, που ονομάζεται "κυβερνοχώρος" άρθρα και απόψεις άλλων bloggers. Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς, το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, δηλώνουμε ότι ούτε από πρόθεση, ούτε από δόλο μπορούν να συμβούν τα ανωτέρω και παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο, να επικοινωνεί μαζί μας στο e-mail :billdedidis@gmail.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ--
  • ΑΡΘΡΑ--
  • ΕΛΛΑΔΑ--
  • ΥΦΗΛΙΟΣ--
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ--
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ--
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ--
  • ΑΠΟΨΕΙΣ--
  • ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ--
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ--
  • ΠΑΙΔΕΙΑ--
  • ΙΣΤΟΡΙΑ--
  • ΜΟΥΣΙΚΗ--
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ--
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ--
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ--
  • Μ.Μ.Ε--
  • ΑΝΕΚΔΟΤΑ--
  • ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ--
  • BLOGS--
  • ΔΙΑΦΟΡΑ--
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ--
  • ΥΓΕΙΑ

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΡΙΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ-ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ[ΣΕΔΙΠ]

Το Σάββατο 19 Απριλίου έ.έ. ο νεοσυσταθείς Σύλλογος Εθελοντών Διασωστών-Πυροσβεστών του Δήμου Κουφαλίων, πραγματοποίησε το απόγευμα, παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνου ΚΙΛΤΙΔΗ, τα εγκαίνια των κτιριακών εγκαταστάσεων του Συλλόγου, στο παλαιό κτίριο του Υδραγωγείου.
Παρέστησαν και τίμησαν την εκδήλωση, εκτός του Υφυπουργού κ Κ. Κιλτίδη, ο Δήμαρχος του Δήμου Κουφαλίων κ. Δ.Μπελίδης, ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Σάββας Αναστασιάδης, ο Γ.Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας κ.Κ.Κοκολάκης,ο Δήμαρχος του Δήμου Χαλκηδόνας κ.Σ.Νικόπουλος, ο Δήμαρχος του Δήμου Μ. Αλεξάνδρου, ο πρώην Δήμαρχος του Δήμου Ευρωπού κ.Γ.Γίτσος,ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Δήμου Γιαννιτσών, Αντιπύραρχος κ.Γ.Παυλίδης, όλοι σχεδόν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κουφαλίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Σαραφίδη Ι. ,η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης του Δήμου Κιλκίς, η ΕΔΟΜΑΚ του Δήμου Σκύδρας, εκπρόσωπος της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων, καθώς και πλήθος κόσμου.
Τις κτιριακές εγκαταστάσεις, καθώς και το έμψυχο υλικό του Συλλόγου, ευλόγησε με τις ευχές του, ο Πανοσιολογιώτατος πατήρ Αναστάσιος εφημέριος του Ι.Ναού Αγίου Τρύφωνος, συνεπικουρούμενος από τους Αιδεσιμώτατους πατέρες Βασίλειο και Δημήτριο, εφημέριους των Ι Ναών, Αγίου Αθανασίου και Αγίου Γεωργίου αντίστοιχα.
Στην προσφώνηση του ο Πρόεδρος του Σ.Ε.ΔΙ.Π. κ. Πασχαλίδης, καλωσορίζοντας τον κ. Υφυπουργό, αναφέρθηκε στους σκοπούς του Συλλόγου, που πέρα από την αμοιγώς προσφερθείσα βοήθεια των συμπατριωτών μας στην πυρόσβεση, σκοπό έχει την ίδρυση Τράπεζας αίματος, την ίδρυση ομάδας παροχής Α΄Βοηθειών, δενδροφυτεύσεις [που ήδη πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζονται πέριξ του Δήμου],τον καθαρισμό των περαστικών δασσυλίων του Δήμου, καθώς και κάθε βοήθεια προς τον συμπολίτη μας που έχει ως αφετηρία τον εθελοντισμό και όχι μόνο, σε κάθε θεομηνία.
Ο κ. Υφυπουργός, ενθουσιασμένος από την εθελοντική εργασία των μελών του Συλλόγου, στην αντιφώνηση του, αναφέρθηκε στον εθελοντισμό και στην προσφορά των μελών στο κοινωνικό σύνολο, μάλιστα δε , υποσχέθηκε αμέριστη βοήθεια υλική και οτιδήποτε άλλο χρειασθεί από την Γ.Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, και στο τέλος αναφέρθηκε στο γεγονός της ίδρυσης του Συλλόγου που τιμά την κοινωνία του Δήμου Κουφαλίων και την προσφορά στους συνδημότες μας.
Η εκδήλωση έληξε με την επίσκεψη των παρισταμένων επισήμων και των Δημοτών μας, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, οι οποίες εγκαταστάσεις είναι οι τελειότερες και οι πληρέστερες από κάθε πλευράς, όπως τόνισε ο κ.Κιλτίδης.
Αξίζουν πάντως άπειρα συγχαρητήρια, σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, τα οποία με προσωπική εργασία σε ώρες , ως επί το πλείστον νυχτερινές , κατόρθωσαν και ανέστησαν το «στέκι» τους, με τον καλύτερο τρόπο, μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, και με κάθε νεότερο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Ευχαριστίες σε όλους τους δωρητές, οι οποίοι συνέβαλαν οικονομικά τα μέγιστα, προκειμένου, να υλοποιηθούν οι στόχοι του Συλλόγου, μάλιστα δε , σε χρονικό διάστημα ρεκόρ[σε πέντε μήνες].
Ευχαριστίες και συγχαρητήρια στον Δήμαρχο του Δήμου, τον κ. Μπελίδη που πέρα από ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου, συνέβαλε με κάθε θεμιτό τρόπο, στην υλοποίηση των εγκαταστάσεων, ευρισκόμενος συνεχώς στο πλευρό του Διοικητικού Συμβουλίου, του Συλλόγου.
Πέραν όμως όλων των άλλων, ο υπογράφων, ως Γ.Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.ΔΙ.Π.,πιστεύοντας ότι με την αναφορά του αυτή, εκφράζει όλα τα μέλη του Συλλόγου, επιθυμεί να αναφέρει την αμέριστη βοήθεια της «ψυχής» του Σ.Ε.ΔΙ.Π., τον Υποπυραγό και συμπολίτη μας κ. Κ.Τσάγκαλο, που στάθηκε πραγματικός «βράχος», σε όλο αυτό το εγχείρημα. Με τις ειδικές πράγματι γνώσεις του, μαζί με τον «γιατρό» μας, Φαργκάνη Μιχάλη-Ειδικό Παθολόγο, βοήθησαν τα μέγιστα, στο όραμα της ίδρυσης του Συλλόγου ,καθώς και στην εκπαίδευση των μελών.
Τέλος, τις άπειρες ευχαριστίες μας, σε κάθε επώνυμο ή ανώνυμο μέλος ή συμπολίτη μας, που μας βοήθησαν για τον σκοπό αυτό.
Η Εκδήλωση, έκλεισε με μια μικρή δεξίωση, στον χώρο των εγκαταστάσεων.
Σας ενημερώνουμε, ότι το τηλεφωνικό κέντρο του Συλλόγου, είναι ανοιχτό καθόλο το 24ωρο κα το τηλέφωνο μας είναι το 23910-54700, η δε ηλεκτρονική μας Διεύθυνση είναι η SEDIP@gmail.com, , για την ενημέρωση σας.
Να είστε σίγουροι, ότι εμείς όλοι που απαρτίζουμε τον Σύλλογο, το μόνο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε, είναι ότι θα είμαστε στο πλευρό σας, σε κάθε θεομηνία που θα σας πλήξει. Μην διστάσετε, να μας ειδοποιήσετε ΕΓΚΑΙΡΩΣ.
Θα χαρούμε να σας δούμε στο «στέκι» μας, συνάμα δε, δεχόμαστε κάθε αίτηση συμπολίτη-τριας μας, προκειμένου να ενδυναμώσει τον Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: