KΑΛΟΣΩΡΙΣΑΤΕ
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ BLOGGER- WHO IS WHO
- ΔΕΔΙΔΗΣ Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
- Τhessaloniki, Thessaloniki, Greece
- Τίποτα στη ζωή , δεν σου χαρίζεται. Το κάθε τι , κατακτιέται με πολύ κόπο και αγώνα .
ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ 2121/1993
To ιστολόγιο ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ αναδημοσιεύει τακτικά, στα πλαίσια της συνεργασίας του με άλλα ιστολόγια, αλλά και στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ανάδειξη του νέου μέσου, που ονομάζεται "κυβερνοχώρος" άρθρα και απόψεις άλλων bloggers. Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς, το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, δηλώνουμε ότι ούτε από πρόθεση, ούτε από δόλο μπορούν να συμβούν τα ανωτέρω και παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο, να επικοινωνεί μαζί μας στο e-mail :billdedidis@gmail.com
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
- ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ--
- ΑΡΘΡΑ--
- ΕΛΛΑΔΑ--
- ΥΦΗΛΙΟΣ--
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ--
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ--
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ--
- ΑΠΟΨΕΙΣ--
- ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ--
- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ--
- ΠΑΙΔΕΙΑ--
- ΙΣΤΟΡΙΑ--
- ΜΟΥΣΙΚΗ--
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ--
- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ--
- ΘΡΗΣΚΕΙΑ--
- Μ.Μ.Ε--
- ΑΝΕΚΔΟΤΑ--
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ--
- BLOGS--
- ΔΙΑΦΟΡΑ--
- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ--
- ΥΓΕΙΑ
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011
ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
- Τόσο ξεχωριστό, τόσο γευστικό!
'Ένα υπέροχο κέικ που θα το λατρέψουν όλοι όσοι το δοκιμάσουν!
Υλικά:
55 γρ. βούτυρο ανάλατο (σε θερμοκρασία δωματίου)
200 γρ. ζάχαρη
2 αυγά
435 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. baking powder
410 ml γάλα εβαπορέ
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/4 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου
250 γρ. ξηρά σύκα
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα σύκα σε μικρή κατσαρόλα μαζί με νερό (τόσο ώστε να τα σκεπάζει) και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά ώστε να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε και, αφού αφαιρέσουμε το κοτσανάκι που έχουν, τα κόβουμε στα τέσσερα.
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα και προσθέτουμε τα αυγά. Σε μπολ, κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder και το αλάτι.
Προσθέτουμε το αλεύρι εναλλάξ με το γάλα στο μείγμα με το βούτυρο (αφού χαμηλώσουμε την ταχύτητα του μίξερ).
Ρίχνουμε στα σύκα 1 κουταλιά αλεύρι και αφού τα αλευρώσουμε τα ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
Ψήνουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη στρογγυλή φόρμα (28 εκ), σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180oC για 50 λεπτά περίπου.
Πηγή: sintagespareas.gr
Υλικά:
55 γρ. βούτυρο ανάλατο (σε θερμοκρασία δωματίου)
200 γρ. ζάχαρη
2 αυγά
435 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. baking powder
410 ml γάλα εβαπορέ
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/4 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου
250 γρ. ξηρά σύκα
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα σύκα σε μικρή κατσαρόλα μαζί με νερό (τόσο ώστε να τα σκεπάζει) και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά ώστε να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε και, αφού αφαιρέσουμε το κοτσανάκι που έχουν, τα κόβουμε στα τέσσερα.
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα και προσθέτουμε τα αυγά. Σε μπολ, κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder και το αλάτι.
Προσθέτουμε το αλεύρι εναλλάξ με το γάλα στο μείγμα με το βούτυρο (αφού χαμηλώσουμε την ταχύτητα του μίξερ).
Ρίχνουμε στα σύκα 1 κουταλιά αλεύρι και αφού τα αλευρώσουμε τα ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
Ψήνουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη στρογγυλή φόρμα (28 εκ), σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180oC για 50 λεπτά περίπου.
Πηγή: sintagespareas.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου